Vanus on vaid number! Iluduskonkursil otsitakse Eesti kõige ilusamat vanaema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
85-aastane Valentina Venemaalt, blogija ja vanaema. Pilt on illustratiivne.
85-aastane Valentina Venemaalt, blogija ja vanaema. Pilt on illustratiivne. Foto: Valery Matytsin/TASS/Scanpix

Tänavu toimub Eestis esmakordselt iluduskonkurss, mis on spetsiaalselt mõeldud vanaemadele. Võistluse võitjad saadetakse Eestit esindama konkursile Grandma Universe 2019, kus valitakse maailma ilusaim vanaema.

Esmakordselt toimub Eestis iluduskonkurss, mis on mõeldud just vanaemadele. Võistlusele Grandma Universe Estonia 2019 oodatakse osalema naisterahvaid, kellel on juba lapselapsed või vanust üle 50 eluaasta. Kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2019. Rahvusvaheline konkurss toimub jaanuaris Bulgaarias.

Konkursi eesmärk on murda kuvandit, et iluduskonkursid on ainult sihvakate jalgadega noorte modellide pärusmaa. Angel Models Agency on võtnud eesmärgiks tõestada tervele maailmale, et Eesti naisterahvad on ilusad ja võluvad ka siis, kui neil on juba lapselapsed. Osavõtt kohalikul konkursil on tasuta.

Konkursi finaal toimub 9. detsembril Tallinnas klubis Privé. Lisainfot võistluse kohta saab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles