Tallinlanna valiti Euraasia kaunimate näkkide hulka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Mõnzu teel koju
Janika Mõnzu teel koju Foto: Angel Models Agency

Indias toimunud rahvusvahelisel iludusvõistlusel Miss Asia Global 2018 osales esimest korda ka kaunitar Eestist, kel läks seal päris hästi.

Cohini linnas 3.-10. novembril toimunud iludusvõistlusel osalesid iluduskuningannad tervest Euraasiast. Esmakordselt säras iludusvõistlusel Eestist pärit kaunitar - 26-aastane Janika Mõnzu, kes võitis Angel Modelsi kohaliku konkursi.

Indias kümne parima sekka valitud Mõnzul oli 24 konkurenti vanuses 18-26. Missikrooni sai tänavu Mongooliast pärit näitsik. 

Ilumaailmas töötav ja aktiivselt fitnessiga tegelev Mõnzu esindanud Eestit rahvusvahelistel konkurssidel varemgi. «Natukene ikka kripeldab, et jäin peatiitlist ilma. Kui tiitlid ja kroonid olid jagatud, tundsin ennast tõelise staarina. Kõik tahtsid minuga pilti teha, sest paljude jaoks on Eesti sama eksootiline riik, nagu meie jaoks India,» võttis miss kokku võistlusjärgsed emotsioonid.

Miss Asia Global 2018 
Miss Asia Global 2018 Foto: Angel Models Agency
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles