Rootsi naine kattis end ilu ja armastuse nimel verega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsist pärit Maxinne määris end menstruatsiooniverega kokku, et toetada sellega kehapositiivsust ja armastust.
Rootsist pärit Maxinne määris end menstruatsiooniverega kokku, et toetada sellega kehapositiivsust ja armastust. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Rootsi naturist jagas sotsiaalmeedias pilti kaetuna oma menstruatsiooniverega, et toetada sellega kehapositiivsust ja armastust. 

Maxinne Bjork jagas vastuolulist pilti oma 46 000 Instagrami jälgijaga. Ta kirjutas pildi juurde pika sõnumi, selgitades, miks ta end menstruatsiooniverega kokku määris, vahendas The Sun.

Maxinne selgitas: «Ma jõudsin koju väga emotsionaalsena, minu pead täitsid mitmed probleemid, mille ma eemale lükkasin, kuna mul ei olnud aega nendega tegeleda. Ma istusin maha ning hingasin sügavalt sisse, kui siis ühel hetkel tundsin ma suurt tungin end määrida kokku naise elu andva vedelikuga. Seega ilma pikemalt mõtlemata, miks või midagi sellist, ma lihtsalt tegin seda.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today after a very productive and super fun day, I just came home all emotional with lots on my minds that I just pushed a side cause I didn't have space to deal with it in the moment. I sat down and did some deep breathing, and all of a sudden felt a strong urge to cover myself in my life-giving fluids as a woman. So without really thinking of why or anything else, I just did. Smudged it out all over my body and then rolled around naked on the grass in my garden all covered in my menstrual blood. Smelled the earth and started crying intensely. Both from happiness and sadness. After some crying I started laughing instead. I’m so happy to have my mum in my life, we both help each other to get through some rollercoasters. The family situation we are in right now is just very draining. But thats life. And exactly how it is suppose to be in this moment. Accept and love ❤

A post shared by Maxinne Björk (@maxinnebjork) on

Ta jätkas: «Ma määrisin selle üle kogu oma keha ja rullisin alasti aias muru sees, olles oma menstruatsiooniverega kaetud. Ma nuusutasin maad ning hakkasin sügavalt nutma. Seda nii õnnest kui kurbusest. Pärast nutmist hakkasin ma hoopis naerma.»

Naine, kes on Rootsist pärit, aga elab nüüd Balil, viitas oma postituses pereprobleemidele.

Ta jätkas: «Ma olen nii õnnelik, et ema mu elus on. Me mõlemad aitame teineteist tõusude ja mõõnadega hakkama saada. Pereprobleemid, mis meil praegu on, on väga kurnavad. Aga see on elu. Ja nii peabki praegu olema. Lepi sellega ja armasta.»

Maxinne'i pilt teenis enam kui 3000 meeldimist, kuid sai ka inimeste kriitika osaliseks, kes ütlesid talle, et ta on «vaimselt haige» ja «häiritud». Kui naine tundis, et kommentaaridega on liiale mindud, siis keelas need ära, kuid vastas neile ühes teises postituses.

Ta kirjutas: «Nii huvitav, et inimesed ei suuda aktsepteerida kui erinevad me oleme, ja meil on teised vaated elule. Ma ei ütle inimestele, et nad mõtleksid nagu mina, aga oma tegudega palun ma neil väljendada seda, mida nad oma südames tunnevad ja mida nemad arvavad, et on õige, isegi siis kui see ei ole osa normist. Sellepärast kasutan ka sotsiaalmeediat, et oma sõnumit paremini levitada, ja et inimesed julgeksid oma elu elada nii nagu nad tahavad»

«Ma ei proovi kedagi muuta, ole sina! Ja kommentaarid selle kohta, et ma olen vaimselt haige, ei kõiguta mind. Võib-olla ma olen? Aga issand kui hea on olla vaimselt haige, sest ma armastan oma elu!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masturbation has always been very close to my heart, since a young age. I remember discovering my clitoris when I was a young little girl and how I experimented in all sorts of ways how to touch it. Eger to understand why this little peal could give me so much joy and amusement. I used to rub and grind myself to different materials and objects, to understand the different kinds of friction. Over all, I believe that I always had a very strong libido, a very forward going sexdrive. Always very curious to try new things and explore new forms of pleasuring, with myself and with partners after starting to experimenting in the duo fields. Best part is, that you can never explore enough. Now after MANY years of self exploring, I still find out new exiting ways while trying new things and learn from my body. Never stop giving yourself time for you, your own pleasure - that is true self love. I believe we can cure all sorts of diseases and depressions with the power of orgasms. And don't you want to learn everything that you are capable of feeling?! This week I will write a few longer blogposts about masturbation and my journey to where I am today ❤️ Keep your eyes open if interested ?✨ First post is up ?? Maxinne.se

A post shared by Maxinne Björk (@maxinnebjork) on

Kui Maxinne oli kommentaarid taas sisse keeranud, siis inimesed kiitsid kui laitsid tema perioodivere postitust. Üks soovitas naisel külastada psühhoterapeuti. Teine ütles, et naine võib oma kontol teha, mis tahab, aga end menstruatsiooniverega katmine tähendab, et midagi on valesti.

Maxinne ei ole vastuoludele ja kriitikale võõras. Ta postitab endast pidevalt Instagrami poolpaljaid pilte ning räägib vagiinamassaažidest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles