President Kersti Kaljulaid kohtus Austraalias prints Harryga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas president Kersti Kaljulaid kutsus avalikus kõnes autiste tõesti rumalateks?
Kas president Kersti Kaljulaid kutsus avalikus kõnes autiste tõesti rumalateks? Foto: Marko Saarm / Sakala

Prints Harry ja tema abikaasa Meghan on kindlasti sellel aastal riigipeadest kindlasti kõige tuntumad. Pärast uhkeid pulmi saabus teade beebiuudisest ja nüüd viibib paar visiidil Austraalias. Ka meie presidendil õnnestus nendega kohtuda!

President Kersti Kaljulaid viibib hetkel välisvisiidil Uus-Meremaal ning Austraalias. Praegu viibivad Austraalias visiidil ka Sussexi värske herstog Harry ja herstoginna Meghan. Mõlemad riigipead võtavad osa tänavusest «The Invictus Games» üritusest, mis esmakordselt Austraalias toimub. Üritus loodi 2014. aastal prints Harry poolt, mis on mõeldud sõjaveteranidele, haavatud, vigastatud või haigetele sõjaväes või riigikaitses teeninutele. Üritusel on võimalik võistelda ühetistkümnel spordialal. 

President Kersti Kaljulaid kohtus prints Harry ja tema abikaasa Meghaniga, et üritusest koos osa võtta ning austada ka meie riiki teeninud veterane või vigastatud sõdureid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles