Nipid ülemõtlejale: hüpnotisöör Maris Saar õpetab mõtteid kinni keerama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänapäeva kiires elutempos vaevlevad paljud inimesed selle käes, et töö-, eraelu-, või muremõtteid ei olegi enam võimalik kinni keerata ning kogu elu liikleb justkui spiraalina üha halvemuse poole. Kontroll hakkab kaduma. Maris Saar õpetab, kuidas iseennast aidata. 

Hüpnotisöör Maris Saar usub, et inimene on selline, milline on tema mõttemaailm. «Siin Kolmanda Silma Festivalil räägimegi sellest kuidas inimene iga oma mõtte ja tundega tekitab oma kehas mingi reaktsiooni. Kui sa oma päevas kümeid kordi üle mõtled, ennast peegli ees pidevalt sõimad, siis milline on see elu, mida sa lood? Mida sa tegelikult tahad?» esitab Maris äärmiselt olulised küsimused.

«Mõtted võiks hoopiski kinni panna, sest iga inimene on ehtne iseenda sees,» sõnab Maris, et mõtete sulgemisel saab pinnale tõusta igaühe tegelik mina ja see, mis päriselt on oluline.

Lihtne öelda, raske teha? Vaata videost Marise soovitusi, kuidas vähendad ülemõtlemist ning mõtetega oma elukvaliteedi paranemisele kaasa aidata! Tee kindlasti kaasa ka katse, mis on mõeldud spetsiaalselt kroonilistele ülemõtlejatele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles