Õudne video: rongireisija hammustab ja lööb oma koera, kuni pealtvaatajad sekkuma peavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metroos oma koera kallal vägivallatsenud naine
Metroos oma koera kallal vägivallatsenud naine Foto: Kuvatõmmis videost

Eelmisel suvel olid kaasreisijad tunnistajaks jubedale situatsioonile, mis leidis aset Toronto metroo rongis. Üks naine oli oma koera vastu väga julm, lüües, hammustades ja karvadest tõmmates. 

Eelmisel suvel leidis Torontos aset kole intsident, kus metrooreisija oma koera suhtes vägivalda kasutas. Üks reisijatest otsustas juhtuvat filmida ning kaks teist reisijat sekkusid, et koera aidata. Üks mees kõndis naise juurde paludes tal lõpetada ning teine läks töötajatele juhtunust teatama. 

Loomulikult käitus naine ka teda takistama tulnud mehe suhtes üleolevalt ning agressiivselt. Peagi saabusid ka töötajad, kes naise rongist maha eskortisid ning politseid ootama jäädi.

Sündmuskohale saabunud politsei ei saanud naisele teha muud, kui vaid hoiatuse, sest koer ei olnud pealtnäha füüsiliselt vigastatud. Tänu reisija filmitud videole, mis internetis väga palju tähelepanu püüdis on enam kui aasta hiljem õiglus jalule seatud.

Video julmast insidendist jõudis ka Toronto politseiametnike silme ette, kes võtsid ühendust loomakaitseorganitega, et korraldada naise elukohas läbiotsimine ning koera suhtes kasutatud julmuse eest teda ka vastutusele võtta. 37-aastane naine arreteeriti ning koerale leitu uus armastav kodu.

Perenaise julmuse käest päästetud koerake.
Perenaise julmuse käest päästetud koerake. Foto: Kuvatõmmis/Ontario SPCA

Hoiatus! Järgnev video sisaldab häirivaid kaadreid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles