Vana hobu tahab ka kaeru: vanadekodu palkas elanike soovil peole poolpaljad kelnerid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühes Suurbritannia vanadekodus peeti maha üks eriline õhtusöök. Elanike soovil kutsuti toitu serveerima musklis ja vaid põlledega kaetud noored kelnerid.

Milton Lodge'i vanadekodu tuli oma elanike soovidele vastu ning õhtusööki serveerima ning elanikke lõbustama kutsuti poolpaljad kelnerid. Tegevuskoordinaator Claire Martin sõnas, et 89-aastane Joan Corp oli kogu idee initsiaator. «Iga kord, kui küsisin temalt, mida ta selleks õhtuks soovib, vastas ta mulle alati: meest,» naeris ta. 

Peol oli kokku 23 külalist, kellest 11 olid vanadekodu alalised elanikud. Musklis kelnerid serveerisid prouadele kolmekäigulise õhtusöögi ning pakkusid rohkelt silma ja meelerõõmu. Vanadekodu vanim elanik 99-aastane Doll Jenkins nautis poiste kohalolu lausa nii palju, et avaldas juba soovi nende naasemiseks oma sajandal sünnipäeval. 

Meeleolukas õhtusöök Milton Care Lodge'i vanadekodus.
Meeleolukas õhtusöök Milton Care Lodge'i vanadekodus. Foto: Essex Gazette / SWNS.com / Essex Gazette / SWNS.com

Claire lisas: «Prouad oli nii elevil, nad itsitasid ja naljatlesid ning panid end kenasti riidesse». Oma kogemuse positiivsust kinnitas ka 82-aastane Gladas Smith: «Ma sain istuda esireas! See tegi meie ellu suure muutuse ja poisid olid väga tublid. See oli väga tore õhtu!»

Lõbus õhtusöök Milton Care Lodge'is.
Lõbus õhtusöök Milton Care Lodge'is. Foto: Essex Gazette / SWNS.com / Essex Gazette / SWNS.com

Lisaks õhtusöögile said prouad osa ka rahustavast teraapiast. «Nad kõik said massaaži. Kelnerid käisid prouade keskel ja küsisid, kas keegi neist sooviks massaaži ja loomulikult ütlesid kõik «jah»» muigas Claire. «Nad ei lõpetanud terve õhtu jooksul naermist ja nad nautisid seda õhtut täielikult,» sõnas ta. 

Milton Lodge'i vanadekodus on kombeks koguda elanike soovide täitmiseks raha. Ühise vestluse tulemusena leiti, et prouade soov kenade meestega kohtumiseks võiks kuuluda täitmiseks. Nõnda leidsid nad internetist «Hunks in Trunks» («Aluspükstes täkud»). 

Õhtu möödus kõigi jaoks edukalt ning Doll'i 100. sünnipäeva tähistamiseks on kelnerid juba aegsasti broneeritud. Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles