Metallica austajad on hirmkalliste fännipiletite osas juba puhta töö teinud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica Itaalias esinemas, 2018.
Metallica Itaalias esinemas, 2018. Foto: Alessandro Bosio/Pacific /SIPA / Alessandro Bosio/Pacific /Scanpix

Ülipopulaarne raskemuusikabänd Metallica teeb Eestis taas rekordeid. Alles täna hommikul müüki tulnud 2200-eurosed piletid on juba välja müüdud ning ka ülejäänud pääsete varud kahanevad jõudsalt. 

2006. aastal kui Metallica esines Tallinna Lauluväljakul tuli megashowd vaatama ligi 78 000 inimest, mis oli senini suurim kontsert, mida Tallinn näinud oli. Ka 2010. aastal Saku Suurhallis antud kontsert, kus bänd esines unikaalsel 360-kraadisel laval, esineti täismajale.


Ka järgmise aasta suvel toimuv kontsert ERMI tagusel Tartu Raadi lennuväljal tõotab tulla rekordeid purustav. Piletilevi müügikeskkonnast on näha et praeguseks on välja müüdud juba 2199 eurosed «The «Dream No More» Experience» VIP paketid, mis sisaldasid endas õhtuööki ja bändiga kohtumise võimalust. Lisaks on otsa saanud ka Golden Circle ehk fännitsooni piletid, mille eest tuli välja käia krõbedad 99 eurot, mis 2199 eurose pileti kõrval üpris odavad tunduvad. 

Otsakorral on ka «The «Shortest Straw» Package piletid 159 euro vääringus, mis sisaldab muuhulgas fännitsooni seisupiletit ja varajast sissepääsu.

Piletid soeta SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles