«Võsareporter» lahendas mõõtmatult suurt veetüli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordses «Võsareporteris» käis Peeter Võsa lepitamas aastaid tülis olnud naabreid.

Wismari tänaval asub pisike majake, mille omanikeks kaks sulnist vanahärrat. Härra Aarele kuulub majast üks kolmandik ja naabrihärra Valdekule kaks kolmandikku.

«Mureks on see, et naabrimees keeras mul vee kinni ja pärast üldse toru küljest lahti. Mul ei ole veebruari algusest siiamaani vett,» seletas Aare. «Alumise naabri sõi ta välja ja minu puhul pole see siiani õnnestunud. Ma arvan, et ta on hakanud mind eriti piinama, sest maja hakkab vist sundmüüks minema tema poolelt.»

«Ärge kuulake seda meest!» teatas Valdek ja näitas hoopis, kuidas Aare olla tema autolt kojamehed ära varastanud ja varred kõveraks keeranud. Tõestusmaterjali tal aga polnud ja Aare eitas vargust kategooriliselt.

Valdeku sõnul pole tema kohustatud Aarele vett müüma.

«Näete, kaev on siin, ehitagu endale veevõrk välja. Tema tungis väevõimuga minu reaalosasse, et Tallinna Vee poolt paigaldatud veemõõtja tagant minu eluruumidest läbi hakata omale vett panema. Ma olin sunnitud politsei välja kutsuma, mis lõpetas tema ebaseadusliku tegevuse,» kirjeldas Valdek.

Valdek leiab, et 13 aastat on naaber tema käest kopikatki maksmata vett saanud. Nüüd sai tal mõõt täis ning raius kevadel veesoone läbi.

Tallinna Veega ei ole Aarel lepingut, kuna Valdek ei lubavat neil ehitada. Veemure oli vaid üks seik naabrite pika ühiselu jooksul...

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles