Babulja Special toob klubisse Teater kaks vene staari ja loosib välja tasuta piletid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu nimega Babulja Special on ametlik afterparty vene superstaar Garik Sukachevi kontserdile ning staari saab näha ka Teatris pidutsemas!
Pidu nimega Babulja Special on ametlik afterparty vene superstaar Garik Sukachevi kontserdile ning staari saab näha ka Teatris pidutsemas! Foto: Ööklubi teater

Sel reedel, 11. novembril kolib taaskord lounge'ist Deja Vu tuntuks saanud vene hingega sariüritus Babulja üheks eriliseks ööks klubisse Teater.




Pidu nimega Babulja Special on ametlik afterparty vene superstaar Garik Sukachevi kontserdile ning staari saab näha ka Teatris pidutsemas!

Kuid tõeline vaatemäng leiab aset öösel laval, kus astub üles maailmakuulus viiulivirtuoos Stepan Mezencev. Venemaa "Vanessa Mae'ks" tituleeritud muusik jagas septembrikuus klubis Teater lava koos Briti popdiiva Sonique'iga ning tõestas et tema muusika ei jäta kedagi külmaks!


Stephen Mezencev on Novoskibirskist pärit talent, kes on oma esinemisoskuse- ja lavašarmiga võlunud publikut nii Venemaal, kui Euroopas.

Artisti programm sisaldab ka viiuldaja enda loomingut, mida ta improviseerib tuntud klassikaliste ja rahvamuusika meloodiatel.

Lisaks suurepärasele viiulivaldamisele, paistab Stepan silma ka omanäolise stiili ning esinemisjulgusega!


Vaata videot ja galeriid Stepani esinemisest koos Sonique'iga ja ka eelmisest Babulja Special üritusest:!

Miks sina armastad Babulja pidusid?

Vastajate vahel loosime välja viis vabapääset koos kaaslasega 11. novembril toimuvale üritusele Babulja Special ööklubis Teater.  

Selleks kirjuta oma kommentaar meie kommentaariumisse ning saada see palun kindlasti ka copy paste`ga meilile tene@klubiteater.ee märksõnaks BABULJA SPESCIAL. Et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta, lisa kindlasti ka oma kontaktid.

 

Elu24 loosib oma lugejate vahel välja viis vabapääset kahele!

Pilet 10 EUR

Sukachev'i piletiga pääse 5 EUR

Klubi avab uksed kell 23:00

Laua reserveeringud +372 56 88 4444 või info@klubiteater.ee

www.klubiteater.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles