Koit Toome uus album jätkub seal, kus eelmine pooleli jäi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Viktor Burkivski

«Laulupealinnast» välja langenud Koit Toome hellitab uue albumi mõtteid ning loodab, et see ilmub juba uue aastanumbri esimeses pooles.

«Ma ei ole saanud sellega seni palju tegeleda, sest kogu vaba aeg on läinud «Laulupealinna» saatele,» rääkis laulja.

Seda, kas ka mõni «Laulupealinna» saates läbiproovitud senisest teistsuguse žanriga lugu plaadile jõuaks, Toome ei usu. «Päris nii ei saa teha, et üks lugu plaadil on kantri, teine pop ja kolmas tantsukas, neljas mingisugune gootirock. Eks ma ikka ajan oma rida edasi. Sealt, kus ma oma eelmise plaadiga pooleli jäin, kavatsen ka jätkata,» täheldas mees.

Toome usub, et on paari aastaga nii muusikuna kui lauljana vanemaks saanud ning kasvanud. «Eks selle pinnalt, ma loodan, tulevad ka mingid muutused ja uuendused,» avaldas Toome.

«Uue plaadi tegemisel oleneb palju siiski sellest, kes on need inimesed, kellega koos ma seda tegema hakkan ja see pole veel lõpuni selge,» andis Toome mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles