Armastus ei küsi tulles: häirimatu paar nautis teineteise keha otse rannaliste silme all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armujoovastuses paar
Armujoovastuses paar Foto: Kuvatõmmis

Vene kuurortlinnas Nakhodkas nähti armuhulluses paarikest, kes päise päeva ajal rannaliste silme all seksima hakkas. Pealvaatajate pahameele peale vahetasid nad rahumeelselt asukohta, et õige pea taas pihta hakata. 

Joovastunud paari nähti avalikult seksimas kolmel korral. Väidetavalt sai kõik alguse sellest, kui paar kohalikus restoranis liiga agaralt suudlema ja kallistama olid hakanud. Neil paluti lahkuda, mispeale nad restoranitelgi küljele toetudes vahekorda astusid.

Peagi tuli neid takistama restorani juhataja, kes neil lahkuda palus. Lahkuti rahumeelselt, vaid selleks, et mõnisada meetrit eemal rannaliival taas edasi hullata. Nad ei lasknud end häirida pealtvaatajatest, ega mõne meetri kaugusel päevitavatest inimestest. Naine istus kaksiratsi mehele peale, kohendas prille ning jätkati sealt, kus pooleli jäi.

Kolmandal korral nähti paari parklas, kus naine rätikuga varjates oma sündsust päästa püüdis, kuid kallim surus ta vastu autot ning taas võeti üles see, mis rannas pooleli jäi. 

Uudis oli sedavõrd šokeeriv, et jõudis lausa vene peavoolu meediasse. Häda ei anna häbeneda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles