Anvelt: ma oskan ka muid asju kui ainult näpuga laipa sorkida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt
Andres Anvelt Foto: Priit Simson

Saates «Tantsud tähtedega» osaleb selle hooajal poliitik ja endine kriminaalpolitseiametnik Andres Anvelt. Anvelt põhjendab saates osalemist sellega, et ta soovib näidata oma õrnemat poolt, kuna inimesed arvavad, et ta on ainult paadunud kriminalist.

Andres Anvelt tunnistab, et ta ei läinud saatesse «Tantsud tähtedega» valijaid püüdma. «Me elame praegu Eesti kõige valimisvaesemal ajal. Järgmised valimised, kui ma ei eksi, on kahe ja poole aasta pärast. Ma teen just meelega seda antud perioodil, et näidata inimestele, et ma ei jõua anda ainult intervjuusid tapmistest, vägistamistest, röövimistest ja vägivallast.»

«Minus on ka natukene teistpoolt. Mulle on ka minu loomingis ette heidetud, et ma olen liiga karm. Seda ütlevad eelkõige inimesed, kes pole minu raamatuid lugenud. Kes loevad, need näevad, et seal on ka väga palju armastust ja pehmemat poolt. Ma arvan, et see tants on ka elu pehmem pool.»

«Minu jaoks on kõige olulisem asi see, et näidata, et Anvelt ei ole paadunud kriminalist, kes ei oska midagi muud kui näpuga laiba sorkimist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles