Eesti tennise imelaps Anett Kontaveit jagas autogramme kätele ja jalgadele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennise imelaps Anett Kontaveit (16), kes võitis augusti alguses Soomes toimunud 10 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril esikoha, jagas nädalavahetusel Tondi tennisekeskuses oma fännidele autogramme nii kätele kui jalgadele.

Kuldseks imelapseks tituleeritud Kontaveiti saavutused on imetlust väärivad.

Ta tuli 2009. aastal, kõigest 14-aastasena, kõigi aegade noorima mängijana täiskasvanute Eesti meistriks ning kaitses tiitlit 2010. aastal, võites finaalis Margit Rüütlit.

Jaanuaris 2011 võitis ta Tallinnas peetud ITF-i 10 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri. Veebruaris 2011 mängis ta esimest korda Eesti Fed Cupi naiskonnas ning pääses WTA edetabelisse.

 

Praegu asub Kontaveit maailma juunioride edetabelis oma karjääri kõrgeimal ehk 18. kohal.

2011. aasta Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis Kontaveit noorteturniiril neidude üksikmängu veerandfinaali, kus kaotas teisena asetatud venelannale Irina Hromatšovale.

Augusti alguses Soomes Savitaipales toimunud 10 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril võitis Anett esikoha.

Vaata meeleolukat pildigaleriid Kontaveiti autogrammide jagamisest fännidele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles