Jessie J pärast insulti: kartsin, et ei saa enam kunagi kõndima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessie J
Jessie J Foto: SCANPIX

Jessie J tunnistas, et pärast teismelise-eas läbi elatud insulti kartis ta väga, et ei saa enam kunagi käia. Noor naine oli mures, et tema vasak kehapool võib jäädagi halvatuks, vahendas Monsters and Critics.

Osalt on just seesama hirm lauljatari edu saavutamisel kannustanud. «Kirjutasin just alla lepingule Sonyga. Tulin Ameerikast tagasi, istusin haiglas ja mõtlesin: «Woah, pea nüüd kinni. Miks mul insult oli?» See pani mind mõistma, et kes iganes sa ka ei oleks, mis iganes on su päritolu, mitu korda sa ka päeva jooksul ei sörgiks, mida sa sööd või mida sa ei söö … asjad lihtsalt juhtuvad ja sa jääd haigeks,» rääkis Jessie J ajakirjale Glamour.

«Kui sa seal niimoodi istud ja mõtled, et kas ma hakkan uuesti kõndima, laulma ja kas mu elu jätkub normaalset rada pidi, siis leiad, et aega ei ole raisata. See oli see hetk, kui tundsin, et ei lepi kõigega ja pean andma endast maksimumi.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles