Russell Crowe võib saada Supermani isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Russell Crowe
Näitleja Russell Crowe Foto: Reuters

Olgu siis põhjuseks tahtmine avaldada austust Marlon Brando kõrvalosale 1978. aasta «Supermanis » või midagi muud, aga Christopher Nolan («Pimeduse rüütel» ), kes on Warner Bros.-i uhiuue Supermani-filmi «Man of Steel» juures produtsendi rollis, on nimikangelase bioloogilise isa Jor-Eli rollis soovinud algusest peale näha mõnd esimese suurusjärgu näitlejat. Nüüd on vastav mees leitud ja tema nimi on Russell Crowe, kirjutas Forumcinemas.ee

Läbirääkimised on käimas ning tundub tõenäoline, et «Gladiaatoris» Maximuse rolli eest Oscariga pärjatud meest on tõepoolest lootust Zack Snyderi eelseisvas linateoses Jor-Eli rollis näha. Briti näitleja Henry Cavill, kes on kinnitatud Supermani rolli, uudist ei kommenteerinud.

Osatäitjate hulka kuuluvad praeguse seisuga veel Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane ja Michael Shannon. Filmi aluseks olev lugu pärineb alati salatsemist armastanud Nolanilt ja David S. Goyerilt, kellest viimane on ka stsenaariumi autoriks. Filmi produtsendiks on Charles Roven koos Emma Thomase, Nolani ja Deborah Snyderiga.
Projekt läheb tootmisse juba järgmisel kuul ning Jor-Eli roll oligi üks viimaseid, millele veel omanikku otsiti. Nüüd ootab veel selginemist, kes hakkab mängima Supermani bioloogilist ema – roll, kuhu otsitakse samuti nimekat näitlejat.

Brando oli Richard Donneri 1978. aasta klassikus mängides 54-aastane, Crowe on praegu 47. Jor-Eli rolli olevat kaalutud ka näiteks Sean Penni ja Clive Owenit, end lõplikuks valikuks jäi siiski Crowe, kes on hetkel ametis projektiga «The Man With the Iron Fists».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles