«Tantsud tähtedega» galerii: Evelyn Sepa ja Marko Kiigajaani proov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" proovis: Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan, 31.10.2008
"Tantsud tähtedega" proovis: Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan, 31.10.2008 Foto: Photo Factory

Sel nädalal lubasid oma proovi kiigata poliitik Evelyn Sepp ja Marko Kiigajaan. Kui Evelyn on tuntud nägu kõigile eestlastele, siis tegelikult teame Markotki. Nimelt esindas Kiigajaan Eestit 2007. aasta Eurovisioonil, tantsides Gerli Padari lava

show

s.



Evelyn
, oled suurema osa oma elust spordiga tegelenud. Milliseid eeliseid see sulle tantsusaates annab?

Ehk on see lihtsalt andnud karastanud iseloomu ja õpetanud pingutama. Et umbes nii - kiiremini, kõrgemale, kaugemale!

Tõsiselt rääkides on tegemist muidugi väga omapärase väljakutse ja kogemusega. Seda mitte niivõrd tantsimise kui sellise mõttes, vaid pigem selles, kuidas kiiresti kohaneda ja väga võõras keskkonnas edukalt hakkama saada.

Millist tantsu on seni olnud kõige raskem omandada? Miks?
Kõik seni õpitud tantsud on olnud parajad pujäänid ning nende taltsutamine on üksjagu vaeva nõudnud.

Kolm tähtsamat õppetundi, mida Marko on sulle tantsimises andnud?
Esiteks, et tantsusaalis on püksid alati meeste jalas. Teiseks, et siis kui kõik on täiesti tuksis, pole veel midagi halvasti ja kolmandaks, et hea tuju ja tiimitööga saab üle igast mäest.

Kumb nõuab rohkem keskendumist, kas telekaamerate ees tantsimine või poliitiline väitlemine?

Vahet pole. Sest selleks, et need kaamerad sähvima hakkaksid ja pilt siiralt säraks, peab hea kümme aastat korraliku vundamendi ladumiseks vaeva nägema nii ühel kui teisel alal.


Marko, kui palju on Eurovisiooni lavakogemus sind «Tantsud tähtedega" saate jaoks julgemaks teinud või mängib suuremat rolli siiski tantsijakarjäär?
Suuremat rolli mängib kindlast tantsijakarjäär, sest kogemused tulevad ju üldjuhul aastatega. Eurovisioon oli minu jaoks täiesti uus ja omamoodi huvitav protsess, mis andis juurde ka lavakogemust.

Milliseid raskuseid on sul Evelyni õpetamisel ette tulnud?
Eks meil ole ikka nii, et mõned tantsud tulevad kiiremini ja teistega läheb jälle rohkem aega. Raskused ongi selleks, et neid ületada.

Mis sa arvad, kui kaua te saates vastu peate?
Seda ma ei oska öelda, sest ei ole selgeltnägija. Aga me anname endast parima ja eks siis näha ole, mis saab edasi. Never say never.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles