Uudo Sepa vanemad on poja edus kindlad: meie peres on teisigi võimatuid plaane täide läinud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow
"Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow Foto: Kalev Lilleorg

«Seitsmesed» uuris Superstaari tiitli noppinud Uudo Sepa vanematelt, millised tunded neid pärast sellist võitu valdavad ja kas nad nägid seda tulemas.

Vanemad olid muidugi väga rõõmsad. Uudo ema oli saate alguses poja võidus päris kindel, kuid finaali eel lõi tal oma sõnul usk pisut kõikuma.

«Meie peres on teisigi võimatuid plaane täide läinud ja Uudo on seda kõrvalt näinud,» ütles värske superstaari isa. «Ma arvan, et Uudo on nendest kogemustest õppinud,» lisas isa rõõmsalt. Ta usub, et rahvast näeb ja kuuleb veel palju Uudost. 

Uudo Sepp kolis juba keskkooli ajal oma vanemate juurest ära, aga vaid sellepärast, et alustada oma iseseisvat elu. Loomulikult on tema pere talle igati toeks ja vanemad käisid kõiki Superstaarisaadete salvestusi ka saalist vaatamas.

Staarikohtunik Mihkel Raud alustas ükskord oma kriitikat saates lausega: «Uudo ma tean, et sul on suur ja tugev isa, kes istub siinsamas publiku seas, aga..."

Vaata Uudo Sepa vanemate emotsioone SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles