Nonii, nüüd on ametlik! Ariana Grande juba uue silmarõõmu embuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande, Met gaalal.
Ariana Grande, Met gaalal. Foto: Eduardo Munoz / Scanpix

Mai alguses oma lahkuminekust räppar Mac Milleriga teatanud lauljanna Ariana Grande oli spekulatsioonide väitel leidnud endale kiirelt uue silmarõõmu. Nüüd kinnitab värske paar oma suhet ka avalikkusele!

Praktiliselt kohe kui Ariana ja Mac oma lahkuminekust teatasid, hakati sosistama, et noore lauljanna südame on juba keegi teine vallutanud. Kandidaate oli mitmeid, kuid jutud tulid üha uuesti tagasi 24-aastase Ameerika näitleja Pete Davidsonini. Eelmisel nädalal kinnitas lähedane allikas E! Newsile, et noored on teineteisele sümpaatsed ning alustanud suhet. Kõik on alles värske ning mitte liiga tõsine.

Tundub, et täna kinnitas paar enda suhet ka avalikkusele - nii Pete kui Ariana postitasid enda sotsiaalmeediakontodele krüptilisi Harry Potteri teemalisi sõnumeid. See on ju praktiliselt sama tõsine teadaanne kui abiellumine! Pete'i kontolt saab neid näha koos, sarnastes Harry Potterist inspireeritud keepides. Ariana särgil kiri «Slytherin» ning Pete'i omal «Griffindor». Pildi allkirjaks lisatud «Saladuste kamber on avatud..»

 

the chamber of secrets has been opened ...

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

 

in case u forgot

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles