Eurokuninganna Elina Nechayeva annab täna enda elu suurima soolokontserdi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva.
Elina Nechayeva. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Eurovisiooni lauluvõistlusel tänavu kaheksanda koha ning palju tunnustust teeninud tõusev ooperitäht Elina Nechayeva annab täna Alexela Kontserdimajas enda elu seni suurima soolokontserdi.

«Tahan viia kõiki oma armsaid kuulajaid maagilisse muusikahelide maailma ja loodan kinkida publikule eredaid ja unustamatuid emotsioone, mis rikastavad hinge ja südant,» sõnas Elina. 

Elina lavapartneritena astuvad kontserdil üles Andrei Bogachi ja Ksenia Kuchukova, saadab orkester ÜENSO dirigent Jüri-Ruut Kanguri juhatusel. Kõlavad kuulsad ooperihitid ja tuntud armastuse duetid.

Kontserdimaja fuajees toimub kohapeal ka Elina kuulsa ja palju kõmu tekitanud Eurovisiooni lauluvõistluse kleidi ekspositsioon. Tegemist on ainulaadse võimalusega näha lähedalt kleiti, mille materjali kulu oli 52 ruutmeetrit valget kangast ja mis rahastati erakapitali toel.

Elina Nechayeva.
Elina Nechayeva. Foto: Pedro Nunes / Reuters / Scanpix

Nechayeva on rahul, et sai ooperi ka europublikuni tuua. «See avab mõned uksed, mis on enne olnud suletud. See on väga suur tähelepanu ja üsna suur fännide hulk, mis tuleb üle terve maailma juurde. Annab ka mõnel moel kindluse, et klassika on õige tee, kuna tagasiside on olnud fantastiline,» rääkis Nechayeva MENU vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles