Terminaator ära jäänud kontserdist: asi on enam kui p****s

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Toni Läänsalu / Postimees / Scanpix

Eesti üks legendaarsemaid rokkbände Terminaator pidi laupäeval toimuma pidanud kontserti tehnilistel põhjustel ära jätma.

«Tänane kontsert Otepääl jääb kahjuks tehnilistel põhjustel ära. Meile antud lavavool oli 420 volti ja see suutis pōletada maha kōik meie toiteplokid. Tundub, et tuleb üle pika aja vaba laupäev. (Loe «Kuuuurija» tüübi imeliku häälega...) - asi on enam kui p****s!!!» kirjutas Terminaator enda Facebooki postituses.

Elu24 võttis ühendust bändi laulja Jaagup Kreemiga ja küsis tema kommentaari: «Jube kahju on sellest, et kontsert ära jäi. Et inimesed, kes tulid meid kuulama, seda teha ei saanud. Korraldajast on kahju. Nad võtsid firma, kes ajas ajas sassi nulli ja faasi. Kui antakse voolu 220 asemel 420 volti, siis ei saagi asjad hästi lõppeda.»

Kahju ulatust Kreem ei teadnud ja ei soovinud selle üle ka spekuleerida. Praegu pole veel teada, kas ja kes kahju bändile tasub, selles osas läbirääkimised käivad.

Uskumatu saavutus on see, et see oli 30 aasta jooksul teine kontsert, mis on bändil ära jäänud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles