Peeter Oja arusaamatusest kirjastajaga: Per**e võib ju saata ka «teie» vormis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja.
Peeter Oja. Foto: LIIS TREIMANN / Scanpix

Koomik ja näitleja Peeter Oja puistas eile Facebookis südant, kurtes kõikidele huvitunutele, kui nõmendalt käitus temaga raamatukirjastaja, kes rikkus sõlmitud koostöölepingut. Tundub, et avalik ohe on vilja kandnud ja asjad edenevad.

Peeter Oja, kes ei paista olevat mehe moodi, kellele võiks esoteerika huvi pakkuda, on ometigi sellest müstilisest maailmast lähtuvalt kirjutanud raamatu «Kuidas kirjutada raamatut», mille ideega tuli tema juurde OÜ FD Distributioni omanik Ingrid Õunapuu. Raamat tuli välja eelmise aasta detsembris ja praktiliselt kohe pärast seda tekkisid seal ka probleemid. Ingrid ei täitnud lepinguga sätestatud kohustusi ning ei hoidus kontaktist.

Tundub, et probleemist avalikult rääkimine on Ingridi igal juhul äratanud ning asjalood edenevad, loodetavasti mõlemale osapoolele sobivas suunas. 

Oma facebooki kontole postitatud järelpostituses kirjutab Peeter: «Mulle ikka meeldivad väledad reageeringud. Kaks kuud olid kui luilutelu ja ühtäkki, vaid tund pärast minu postitust, voila! Kõik kontaktid on olemas algusest saati, kuid piisab vaid kergest postitusest ja aquí tiene! Vahendan saagat: «Tere Peeter! Palun vaadake oma e-meile. Olen saatnud Teile kirja 17.04, 28.04 ja ka tana. Väga kahetsusväärne, et mu kirjad kuidagi kaotsi teil on läinud. Ootan pikisilmi teilt arvet.

Väga vabandan, et olen teile suurt pahameelt valmistanud.»» Tundub, et tegemist võis olla tehnoloogiaapsuga või ehk pani tegutsema tuntud kliendi avalik pahameel. See jääb ilmselt osapoolte südametunnistustele kes saatis, või ei saatnud ja kes sai kätte või ei saanud.

Veel toob Peeter välja huvitava tähelduse saadud kirjas: «Huvitav on asja juures see, et me pole kunagi teietanud. Minu jaoks polegi see oluline. Sina või teie, vahet pole. Oluline on ju see kuidas sa inimesse suhtud. Näiteks persse võib ju saata ka teie vormis. Aga jah, kui ikka hoolivus ei tule kanalitest läbi, siis ei ole midagi teha.»

Peeter Oja postitus täiskujul siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles