Tanja Mihhailova-Saar sattus beebipildi pärast kriitikanoole alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova
Tanja Mihhailova Foto: Instagram

Tanja Mihhailova-Saar naudib perega puhkust Kreekas ning postitab vahvaid reisipilte. Ühe pildi all tabas värsket ema aga kriitika, sest ühele jälgijale tundus Tanja lina sidumise tehnika vale. 

Instagrami postitatud pildi all võtab sõna naisterahvas, kelle arvates ei ole Tanjal lina sidumine täiesti õnnestunud ning soovitas tal ühendust võtta spetsialistiga ehk lapsekandmisnõustajaga.

«Kas te mõtlete ülemist serva? Kuna selle linaga hakkas kohutavalt palav, siis ma tõmbasin lina serva alla, et ta saaks hingata. Sellepärast ta natuke vajus. Või on mingi muu koht, mis tundub valesti?» uurib murelik Tanja sõbralikult. 

«Ma ise pole muidugi lina sidumise ekspert aga mulle tundub, et lina vajaks rohkem pingutamist. Lina ei peaks olema su enda õlgadelt nii laialt. See on kootud-või trikoolina? Tita jalgu ei näe, need on ikka väljas linast?» vastab naisterahvas ning soovitab Tanjal siiski professionaaliga ühendust võtta. 

«Jalad on muidugi väljas, tal on mustad püksid jalas ja neid lihtsalt ei ole pildil näha,» sõnab seepeale Tanja, kinnitades, et kõik on hästi.

Terasemalt pilti vaadates on näha, kuidas lapse jalad lina seest väljas on. Seda märkab ka pildi kritiseerija ning tunnistab oma viga.

Vaata kõneainet tekitanud pilti:

 

Ateena ?

A post shared by ♊TANJA info@tanjamusic.com (@tanjamihhailova) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles