Kevadekuulutajad ehk staarid, kes astuvad kevadele vastu värske välimusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kevad on käes, mistõttu on nii mõnedki eesti staarid võtnud ette stiilimuutuse.  Näiteks Laura Põldvere jahmatas hiljuti blondide kiharate ja julge meigiga, mistõttu tegi Elu24 nimekirja nendest staaridest, kes julgevad oma välimusega katsetada.

Grete Klein - Seltskonnakaunitar Grete Klein oli aastaid oma kaunite blondide kiharate poolest tuntud. Vahepealsel ajal eksperimenteeris näitsik tumedamat tooni, kuid on nüüd juurte juures tagasi.

 

Flo #mufe #makeupforever #padjaklubi

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Laura Põldvere - Lauljanna rabas fänne blondide kiharate ja julge meigiga. Laura julge meigi tegi Krislin Lainelo. «Oleme viimasel ajal juhtunud palju koostööd tegema ning meil klapib omavahel,» teatas Laura Elu24le. Loe rohkem SIIT!

Paljas Porgand - Paljas Porgand ehk Merilin Taimre rabab tavaliselt oma pikkade sirgete kiharatega, ent neiu otsustas eksperimenteerida ja näitas hoopis teistsugust palet - blogija juuksed olid harukordselt lokkis ning tundusid seetõttu ka palju lühemad. 

Kristjan Kasearu - Muusik ja näitleja Kristjan Kasearu on kevade saabumise puhul otsustanud enda juukseid natuke piirata ja näeb nüüd välja nagu paras sõdur.

Brigita Murutar - Raadiohääl Brigita Murutar otsustas jaanuaris praktilistel kaalutlustel juuksed maha lõigata, naine kirjutas sellest ka oma blogis. Loe rohkem SIIT!

 

Back to short hair, I've missed it ?

A post shared by Brigita Murutar (@brigitamurutar) on

Raivo E. Tamm - Veebruaris kirjutasime 52-aastase näitleja suurest kaalukaotusest. Spordipisikusse nakatanud mees oli toona kaotanud ligi 20 kilogrammi ning lubas osa võtta Tartu maratonist. 

Raivo E. Tamm. Kollaaž piltidest, mille autorid on Erlend Štaub ja Sportland
Raivo E. Tamm. Kollaaž piltidest, mille autorid on Erlend Štaub ja Sportland Foto: Elu24 kollaaž

​​

Laura Kõrgemäe - Jaanuaris jahmatas Kõrgemäe avalikkust, kui stiilimuutuse käigus vahetas oma blondid kiharad brüneti juuksetooni vastu. Toona sosistati ka, et naine on lasknud ka oma nägu kohendada. Loe rohkem SIIT!

Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles