Angelina Jolie on leidnud uue armastuse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie.
Angelina Jolie. Foto: Leia Guyon/SIPA/Leia Guyon/SIPA

USA näitleja Angelina Jolie, kes oli viimati abielus Brad Pittiga ja kellega tal on koos palju lapsi, on väidetavalt leidnud endale uue silmarõõmu.

Jolie uus kallim on väidetavalt Los Angelesis elav ja kinnisvaraga tegelev mees, kes on näitlejannast mõne aasta vanem.

«Ta käib ühe mehega,» oli keegi lähikondlastest öelnud, kajastab Daily Mail.

Kui kaua paarike juba koos on, see pole veel hetkel teada.

Kuulduste kohaselt on ka Brad uuesti kohtamas käima hakanud, aga kindlat partnerit pole ta veel leidnud.

Alates aastast 2005 oli Angelina elukaaslaseks Brad Pitt, kellega kohtus filmi «Härra ja proua Smith» võtetel. Nad on adopteerinud kolm last: pojad Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt, kes on lapsendatud Kambodžast (sündinud 5. augustil 2001) ning Pax Thien Jolie Vietnamist (sündinud 29. november 2003) ja tütar Zahara Marley Jolie-Pitt, kes on adopteeritud Etioopiast (sündinud 8. jaanuaril 2005). 2006. aasta 27. mail sündis tal ja Brad Pittil tütar Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ning 2008. aasta 12. juulil sündisid neil kaksikud Knox Léon Jolie-Pitt ja Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.

Kaader filmist «Mr. and Mrs. Smith». Pildil Brad Pitt ja Angelina Jolie.
Kaader filmist «Mr. and Mrs. Smith». Pildil Brad Pitt ja Angelina Jolie. Foto: Youtube

Kui staar-paar oli koos väga kaua, siis otsustasid nad abielluda alles 2014. aastal. Pulmapidu toimus 23. augustil Château Miravalis, Prantsusmaal. Angelina võttis pärast seda endale nimeks Jolie-Pitt. Kuid pärast kahte aastat abielu otsustasid nad septembris 2016 lahku minna. Angelina andis lahutuse sisse ja nõudis kohtu kaudu lapsi endale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles