Värske muusikavideo: Beyonce «Run The World (Girls)»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce albumi "4" kaanepilt
Beyonce albumi "4" kaanepilt Foto: Sony Music

Popstaar Beyonce avaldas muusikavideo singlile «Run The World (Girls)».

Switchi ja Shea Taylori produtseeritud ning The Dreami poolt kirjutatud loo video filmiti mõned nädalad tagasi Los Angelese ja Mojave tühermaadel, peaosades teiste seas 200 tantsijat ja eksootilised loomad.

Video valmis Francis Lawrence'i käe all, kes on lavastanud ka Lady Gaga video «Bad Romance», Justin Timberlake'i «Cry Me A River» ja äsja kinoekraanidele jõudnud filmi «Water For Elephants» («Vesi elevantidele»).

Beyonce avaldab 29. juunil kauaoodatud albumi «4». Albumi nimi tähistab stuudioalbumi järjekorranumbrit ja on ka Beyonce sünnikuupäev. Laulajatari fännid on juba üle aasta soovinud, et lauljatar uue albumi oma õnnenumbri järgi nimetaks, seega on nimi kingitus ka kõigile tema fännidele.

«4» salvestati 2010. aasta kevadest kuni 2011. aasta kevadeni, mil Beyonce peale pika tuuri lõppu stuudiosse naasis. Lauljatar selgitas, et inspiratsiooni uue albumi materjaliks sai ta väga lihtsatest asjadest nagu näiteks lemmikmuusika kuulamisest. Uuel plaadil saabki kuulda Beyonce-kõlale omast eri muusikastiilide kogumit.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles