Kas Kim Jong-un'il on selle aasta lõpuks treenitud kõhulihased?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KCNA/Reuters/Scanpix

Põhja-Korea diktaator Kim Jong-un läbis möödunud aasta lõpul totaalse välimuse muutuse, saades uue soengu, kandes helehalli ülikonda ja lipsu ning uue kujuga prille.

Lõuna-Korea ja Briti meedia teatel olevat Kimil sel aastal plaanis ka kehakaalu kaotada, et seksikam ja ameerikalikum välja näha. Ta olevat palganud hiinlasest personaaltreeneri, kelle eesmärgiks on aidata tal saavutada treenitud keha. 

Kim Jong-un uueaasta kõnet pidamas. Telepilt Lõuna-Korea Seouli metroojaamas
Kim Jong-un uueaasta kõnet pidamas. Telepilt Lõuna-Korea Seouli metroojaamas Foto: JUNG YEON-JE/AFP/Scanpix

Põhja-Korea meedia poolt avalikustatud ametlikel fotodel ja videotel on Kimi enamjaolt näha sõjaväelise lõikega tumedas riietuses, kuid varasemal ajal on tal paaril korral ka pintsak seljas olnud.

Kim Jong-uni välimus erinevatel aastatel
Kim Jong-uni välimus erinevatel aastatel Foto: KCNA KCNA/REUTERS/sCANPIX

Teada on, et Kimile meeldib kanda pikki mantleid ja kaabusid, jättes nendega endast mulje nagu mõnest 1920. aastate USA gängsterist.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: -/AFP/Scanpix

Lõuna-Korea moeasjatundjate sõnul nägi Kim oma võimuletuleku alguses välja nagu ulakas koolipoiss, kes ootamatult saadetakse esinema, kuid nüüdseks on ta oma võimu kindlustanud, jättes mulje kui riigijuhist.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: REUTERS TV/REUTERS/Scanpix

«Igatahes see helehall ülikond istus ta seljas nagu valatult. Põhja-Korea rätsepad on head tööd teinud. Ta on vist saanud isikliku stilisti,» kommenteeriti Lõuna-Koreas.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KCNA/Reuters/Scanpix

Oletatakse, et Kimi välimuse muutuse taga võib olla ta naine Ri Sol-ju, kes eelistab läänelikke rõivaid.

Kim Jong-un ja Ri sol-ju
Kim Jong-un ja Ri sol-ju Foto: KNS/AFP/Scanpix
Kim Jong-un ja Ri Sol-ju
Kim Jong-un ja Ri Sol-ju Foto: KNS/AFP/Scanpix

Põhja-Korea ja lääne meedias avaldatud fotodel on Kimi viimasel ajal näha säravamana ja naeratavamana. Samas jätkab Põhja-Korea liider raketikatsetuste ja tuumasõjaga ähvardamisega, lisaks suur osa ta oma riigi elanikest nälgib.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KCNA/Reuters/Scanpix

Lõuna-Korea sotsiaalmeedias ilguti, et kui Kim on läinud totaalse muutumise teed, kas siis 2018. aasta lõpuks on oodata, et tal on six-pack ehk treenitud kõhulihased. 

Treenitud keha
Treenitud keha Foto: Mattias Koch/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles