Video: noore ameeriklanna tapsid ta enda koerad (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bethany Lynn Stephens koos ühega oma koertest
Bethany Lynn Stephens koos ühega oma koertest Foto: facebook.com

USAs Virginias Goochlandi maakonnas kaotas möödunud nädalal elu noor naine, kelle tapsid ta oma koerad, kui ta oli nendega metsas jalutamas.

Goochlandi maakonna politseijuhi James Agnew sõnul leidis 22-aastase Bethany Lynn Stephensi surnukeha juhuslik möödakäija, edastab msn.com.

Agnew teatel helistas ka naise isa politseisse, kuna tütar ei saabunud õhtuselt koertega jalutamisel tavalisel ajal koju.

Virginia meedia edastas, et naine jalutas oma lemmikute, Ameerika Pit Bull terjeritega, kes kumbki kaalusid umbes 50 kilogrammi.

Pit Bull terjer
Pit Bull terjer Foto: Christof Stache/AP/Scanpix

Politsei teatel takistasid koerad neil naise surnukeha juurde minemist ning koerte rahustamiseks ja püüdmiseks kulus üle ühe tunni. Laip viidi kohtuarstile uurida.

«Senistel andmetel ründasid koerad jalutamise ajal perenaist, kes selle tagajärjel hukkus. Hukkunud naise kätel on haavu, mis viitavad, et ta üritas end kaitsta. Ta oli rünnaku ajal elu ja suri hiljem verekaotuse tõttu,» teatas Agnew.

Uurimise kohaselt ründasid koerad eelkõige naise nägu ja kaela.

«Koerterünnaku tõttu kukkus naine maapinnale, üritades end kaitsta, kuid ta lõi pea ära ja kaotas lõpuks teadvuse. Just sel ajal hammustasid koerad tema elutähtsaid piirkondi,» lisas politsei esindaja.

Bethany Lynn Stephens koos ühega oma koertest
Bethany Lynn Stephens koos ühega oma koertest Foto: facebook.com

Juhtumi uurimine jätkub ning senistel andmetel ei ole midagi, mis viitaks inimsekkumisele ja mõrvale.

Naise koerad viidi Goochlandi loomakaitsjate hoole alla ja politsei loodab saada kohtult luba need koerad magama panna.  

«Olen töötanud politseis 40 aastat ja ma ei ole varem millegi sellisega kokku puutunud. Loodan, et sellised juhtumid enam ei kordu. Selle naise hukkumine oli väga julm,» sõnas politseijuht Agnew.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles