Video: Prints Harry tulevane ämm on tumedanahaline joogatreener

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan
Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan Foto: GEOFF ROBINS/AFP/Scanpix

Briti kuningakoda teatas täna, et prints Harry kihlus oma kallima, ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle'iga ning pulmad peaks toimuma 2018. aasta kevadel.

The Suni teatel on Markle’i isa Thomas Markle heledanahaline, ta ema Doria Radlan aga tumedanahaline, kelle kauged esivanemad olid USA lõunaosariikide istandustes orjad. 

Meghan Markle sündis 4. augustil 1981, ta vanemad lahutasid kui ta oli kuueaastane.

Briti kuninglikku perre abielluva Meghan Markle’i ema on Californias mainekas terapeut, kes tegeleb eelkõige sõltuvusest taastuvate narkomaanidega, kuid ka tuntud joogaõpetaja.

Meghan Markle ja Doria Radlan
Meghan Markle ja Doria Radlan Foto: GEOFF ROBINS/AFP/Scanpix

Meghan Markle on paaris intervjuus öelnud, et ta on segarassist ja selle tõttu kiusati teda koolis. Kuna tal on isa moodi hele nahk ja ta ema on tume, siis on sageli kaheldud, et kas nad on ikka tütar ja ema. Markle’i sõnul on ta ema kohta kasutatud ka solvavat sõna «nigger» (neeger).

«Olin ülikoolist vaheajal ja käisin koos emaga Los Angeleses kontserdil. Kui me lahkusime, hüüti talle parkimismajas nahavärvi kohta solvanguid. Rassism ei ole kuhugi kadunud,» sõnas näitlejanna.

Ameeriklanna sõnul on ta uhke selle üle, et ta on segavereline.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: CAP/KFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Meghan Markle’i sõnul on ta ema vaba hing, kellele meeldib hätta sattunuid aidata ning samas midagi head ja kasulikku õpetada.

«Mu mõlemad vanemad kasvasid üles vaesuses ja nad on valmis aitama neid, kellel on raske ja kellel ei ole hästi läinud. Olen õnnelik, et nad on mind ja minu eluvalikuid toetanud,» sõnas Markle.

Briti kuningakoja ekspertide sõnul viitas prints Harry ja Megan Markle’i peatsele kihlumisele see, et prints kutsus Kanadas Torontos toimunud sõjaveteranide spordisündmusele VIP looži lisaks oma kallimale ka kallima ema Doria Radlani.

Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan
Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan Foto: GEOFF ROBINS/AFP/Scanpix

Lisaks suudles prints Harry seal oma kallimat Meghan Markle’it esimest korda avalikult. 

Meghan Markle ja prints Harry
Meghan Markle ja prints Harry Foto: PA Pictures/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles