Kevin Spacey esindaja teatel võtab näitleja aja maha ja läheb ravile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey
Kevin Spacey Foto: Matt Crossick/PA Wire/PA Images/Scanpix

Staarnäitleja Kevin Spacey esindaja teatas, et näitleja võtab pärast teadet, et Netflix ei jätka menusarja «Kaardimaja» (House of Cards) tegemist aja maha ning seksuaalrünnakus süüdistamise tõttu otsib professionaalset abi, minnes ravile.

Esindaja ei täpsustanud, millist ravi Spacey soovib ja kus on see raviasutus, kuhu ta läheb,» edastab news.com.au.

Skandaal Spacey ümber lahvatas, kui 46-aastane Antony Rapp tegi möödunud nädalalõpul avalduse, et Spacey ahistas teda seksuaalselt kui ta oli vaid 14-aastane. Rapp oli siis kutsutud 26-aastase Spacey New Yorgi korterisse peole ja noormees leidis end järsku Spaceyga kahekesi näitleja voodist, kuid ta pääses ja lahkus.

Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey
Anthony Rapp(vasakul) ja Kevin Spacey Foto: Stephen Lovekin/AFP/Scanpix

Spacey vastas süüdistusele, et ta ei mäleta seda juhtumit, kuid ta vabandab Rappi ees. Staar tunnistas samas, et kui varem oli ta biseksuaalne, siis nüüd on ta homoseksuaal.

Lisaks süüdistab Spaceyt seksuaalses ahistamises Mehhiko näitleja Roberto Cavazos. Mehhiklase sõnul sattus ta Spacey haardesse Londonis Old Vic teatri baaris ja see kohtumine ei olnud just meeldiv. Spacey oli selle teatri kunstiline juht 2004 – 2015. Cavazose sõnul meeldivad Spaceyle endast nooremad mehed, keda ta üritab võrgutada.

Spaceyt süüdistab seksuaalses ahistamises veel kolmas mees, dokumentaalfilmide režissöör Tony Montana, kelle sõnul kohtus ta staarnäitlejaga ühes Los Angelese pubis, kus Spacey haaras tal suguelunditest, tekitades talle ebameeldiva tunde ja psühholoogilise trauma.

USA meedia teatel on veel üks anonüümseks jääda soovinud mees, kelle sõnul üritas ta 1980. aastatel16-aastasena New Yorgis teatriõpinguid alustada ja sattus kokku Spaceyga, kes pakkus talle elamisvõimaluse oma korteris. Mehe teatel ärkas ta ühel ööl üles, leides enda peal Spacey lamamas.  Spacey üritas ta keha katsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles