Õõvastav: mees peksti surnuks samal ajal, kui pealtvaatav naine toimuvale kaasa elas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Masser
John Masser Foto: Instagram

49-aastane inglane John Masser suri teisipäeval ajuverevalumi tagajärjel pärast seda, kui ta tänaval halastamatult läbi peksti. Kolme lapse isa lahkus sõbra juurest ja oli teel koju, kuhu ta kunagi ei jõudnudki. 

Juhtumit kõrvalt näinud tunnistajad väitsid, et peksmist vaatas pealt naine, kes vägivallatsejaid veelgi jõhkramalt peksma ärgitas. Samuti olid sündmuskohal lapsed, kes toimuvast šokeerituna nutsid ja karjusid, vahendab Daily Mail

John Masser
John Masser Foto: Vida Press

Pärast võigast vahejuhtumit selgus, et John Masserit süüdistati 30 aastat tagasi toimunud 16-aastase tüdruku vägistamises. Kohtuprotsess pidi algama 27. novembril. 

Ööklubi turvamehena töötanud Masser eitas eeluurimisel igasuguseid süüdistusi ja ka kõik tema lähedased ja tuttavad rääkisid mehest kui suure südamega «mõmmist», kes tegi vabatahtlikutööd kohalikus kodutute varjupaigas ning armastas väga oma koera ja tüdruksõber Lisat. 

Mõrvas kahtlustatav on 36-aastane Steven Keeble, aga tema motiive pole politsei veel avaldanud. Ei teata, kas vägistamissüüdistuste ja mõrva vahel on seos või on tegemist eraldiseisvate juhtumitega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles