Endised abielumehed avameelitsevad, mis oli see hetk, mil nad lahutada otsustasid ehk mehe sõprade süles hõõrutamine pole kõige parem mõte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pea pooled abielud lõppevad kahjuks lahutusega. Need mehed räägivad, mis viis nad nii kaugele, et nad otsustasid oma naistest lahku minna.

AskReddit uuris lahutatud meestelt, mis põhjusel nad lahutada otsustasid ning selgus nii mõnigi brutaalne tõsiasi.

1.  «Minu sõbrad tulid mulle kurtma, et mu naine istus neile pidevalt sülle ja hõõrutas end lootuses mu semudel erektsiooni esile kutsuda.»

2. Teine mees rääkis, kuidas tema naine jäi haledal kombel vahele, kui ta valetas oma mehele, et läheb sõbrannaga välja, aga unustas oma GPS-i välja lülitada ning see juhatas mehe otse naise armukese majja.

3. Mehe abikaasa teatas talle rõõmusõnumist, et ta ootab last. Kahjuks olid aga mehe arvutusoskused piisavalt head, mis viisid veendumuseni, et tegemist ei saa olla tema lapsega.

4.  «Hommikul, mil ma nägin võõra mehe peenist oma naise telefonis,» kirjeldab mees hetke, kui ta mõistis, et peab advokaadi jutule pöörduma.

5. Üks isa kirjeldas, et kui ta 2-aastane laps õppis rääkima, pöördus laps tema poole pidevalt võõra nimega. Tuli välja, et see teine mees oli tema naisega koos kogu tema tööl veedetud aja.

6. Abikaasa avastas jõululaupäeval, et tema naine harrastab teise mehega telefoniseksi. Pärast seda see abielu enam kaua ei kestnud.

7. Nüüdseks lahutatud mees kirjeldab:  «Kuulsin, kuidas mu naabrinaine karjus mu naise peale kutsudes teda libuks pärast seda, kui ta avastas oma mehe ja minu naise nende kamina ees armurõõme nautimas».

8. Ühe mehe sõbra naine küsis ta käest, kas ta on kursis sellega, et nende abikaasad magavad üksteisega. Mees seda ei teadnud, aga mõistis sel hetkel, et on koos vale naisega.

9. Hoolitsev abikaasa rääkis, kuidas ta soovis teha oma naisele armsat kingitust pildiraamatu näol. Naise arvutist pilte otsides sai ta aga ebameeldiva üllatuse osaliseks kui ta nägi naise tehtud selfiet koos alasti võõra mehega. 

10. Veel üks õnnetu mees mees sai aga oma naiselt Facebooki sõnumi, et on armunud teisesse mehesse. Eelnevalt oli naine ka korduvalt oma abikaasa sünnipäeva ära unustanud.

11. Mees avastas arsti juures, et põeb seksuaalselt levivat haigust olles aastaid maganud vaid sama naisega ja olles varasemalt testitult terve olnud. 

Need olid küll päris kurva lõpuga lood, aga näitavad, et enamik nendest naistest langesid omaenese rumaluse lõksu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles