Meghan Markle kommenteeris esmakordselt suhet prints Harryga: ma olen armunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: Vida Press

Näitleja Meghan Markle kommenteeris esimest korda oma suhet Briti prints Harryga. 

«Mulle isiklikult meeldivad suured armastuslood,» ütles 36-aastane Meghan väljaandele Vanity Fair. «Me oleme kaks inimest, kes on ääretult õnnelikud ja armunud.»

Markle avalikustas, et ta oli printsiga suhtes olnud kuus kuud, kui ülejäänud maailm nende armuloost 2016. aasta lõpul teada sai.

Kuuldused, et prints Harry käib USA staariga, vallandas suure meediatormi. See sundis prints Harryt avaldama pressiteate, millest ta kaitses oma kallimat «kuritarvitamise ja ahistamise laine eest».

Meghan tunnistas Vanity Fairile, et suhtes on oma väljakutsed, mis käivad peal lainetena.

«Mõni päev tundub raskem kui teine. See oli väga üllatav, kuidas asjad päevapealt muutusid. Kuid mind ümbritseb jätkuvalt palju toetavaid lähedasi ja otse loomulikult on mul mu kallima toetus,» sõnas naine.

Meghan Markle ja prints Harry / Scanpix
Meghan Markle ja prints Harry / Scanpix Foto: PA/PA Wire/PA Images

Meghan tunnistas, et ta ei loe enda kohta kirjutatud artikleid, puudutagu need siis tema eraelu või tööd.

«Ma ei ole isegi lugenud seda, mida kirjutatakse sarja «Suits» kohta. Lähedased inimesed on need, kes aitavad minus kinnistada seda, kes ma tõeliselt olen. Ülejäänu on müra.»

Meghanilt uuriti, kuidas ta tuleb toime kõmuväljannetega, mis arutlevad tema suhte üle prints Harryga.

«Me käisime väga vaikselt kuus kuud, kuni sellest uudis sai. Töötasin terve selle aja ja ainus, mis muutus, oli inimeste nägemus minust. Minus endas pole midagi muutunud. Olen jätkuvalt see, kes ma olen, ja ma pole ennast kunagi suhete järgi defineerinud.»

Meghan mõistab siiski, et suhte arenedes pöördub tähelepanu järjest rohkem tema ja printsi poole.

«Me oleme paar. Me oleme armunud. Ma olen kindel, et tuleb aeg, kui peame end esitlema ja lugusid rääkima, kuid ma loodan, et inimesed mõistavad - see on meie aeg. See on ainult meile. Osaliselt teebki selle eriliseks see, et see kuulub vaid meile. Kuid me oleme õnnelikud. Mulle isiklikult meeldivad suured armastuslood,» sõnas Meghan.

Prints Harry ja Meghan Markle / James Whatling / MEGA /Scanpix
Prints Harry ja Meghan Markle / James Whatling / MEGA /Scanpix Foto: James Whatling / MEGA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles