Kristel Aaslaid avameelitseb: suurem pidutsemine jäi paari aasta tagusesse aega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura blogi: Miša ja Laura ehk näitlejad Kristel Aaslaid ja Grete Klein
Laura blogi: Miša ja Laura ehk näitlejad Kristel Aaslaid ja Grete Klein Foto: TV3

Kristel Aaslaid rääkis «Ringvaates», et tema suuremad alkoholitarbimise ajad on mööda läinud. 

«Suurem pidutsemine jäi sinna paari aasta tagusesse aega. Nüüd esiteks ei jaksa, ei ole seda energiat. See võtab ikka väga palju energiat ära, sest alkoholi joomine käib ikka peo juurde rohkem. Niisama võtad natuke veini, nädalas korra, paar. Ikka tuleb klaasikene... Või mis klaasikene, pudel nädala peale ei ole probleem, eks ole. Aga ma tunnen, et see on selliseks imelikuks harjumuseks saanud. Õhtusöök, pikk päev seljataga, tahad lõõgastuda ja võtad väikese veini. Vaatad, et pole hullu, sellest ühest klaasist ei jää isegi purju. Ma tahtsin sellest ringist välja saada,» tunnistas Kristel.

Esimene kokkupuude alkoholiga oli siis, kui Kristel oli maal vanaema-vanaisa juures. 

«Meil oli kas mingi sünnipäev või asi. Ma olin õues ringi jooksnud, tulin tuppa ja oli veeklaas laua peal. Ja siis ma jooksin suure januga seda jooma ja seal oli muidugi sees viin,» meenutas Kristel.Rohkem kohtumisi alkoholiga oli Kristelil 15-16-aastaselt. «Tekkis ikka neid olukordi, kus sõbrannadega mõtlesime, et proovime seda siidrit ja...»

Kristel lööb kaasa 1. septembril alanud kampaanias «Septembris ei joo», millest võtavad osa ka Karl-Erik Taukar, Artjom Savitski, Nele-Liis Vaiksoo jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles