Jennifer Anistonil on raseduskõlakatest kõrini: see on tundlik teema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jennifer Aniston tunnistas, et tal on kõrini kõmuväljaannete artiklitest, milles räägitakse tema väidetavast rasedusest.

48-aastane Aniston avaldas ajakirjale Glamour, millised pealkirjad teda ärritavad.

«Minu arust oli parim see, kus oli ära trükitud pilt minust, käsi kõhul, ja pealkirjaks oli: «Lõpuks ometi rase!». Nad võtavad suvalise pildi ja mõtlevad loo välja!» pahandas Aniston.

«Kui sa oled parajasti paar ampsu söönud või sul on kõht veidi paistes, joonistatakse selle ümber punasega ring ja kuulutatakse, et sa oled beebiootel. See pole ju nii, see on kõigest mu keha,» lisas ta.

Aniston märkis, et tegemist pole ainult kehahäbistamisega, vaid ka tema ja tema abikaasa Justin Threoux' eraellu tungimisega.

«Lapsesaamine pole kellegi teise asi peale inimeste, kellesse see otseselt puutub. Minu ettekujutus õnnelikust ja täielikult elust võib erineda teie omast. Igale oma. Keegi ei tohiks teiste valikuid hukka mõista. Keegi ei tea ju, mis toimub nelja seina vahel kodudes, kus inimesed saavad või ei saa lapsi. See on väga tundlik teema, mida puudutada. See on minu jaoks tundlik,» seletas Aniston.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles