Seksikas galerii: vaata, millised originaalsed tätoveeringud kaunistavad Eesti kuulsusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võib öelda, et Eestisse on saabunud kehamaalingute kultus. Üha rohkem näeme tänavapildis - trennisaalides, rannas, festivalidel naisi-mehi, kes end mõne originaalse tätoveeringuga kaunistanud. 

Teada on, et tätoveeringud on kandnud ajaloos erinevaid tähendusi – olgu siis eesmärgiks hirmutamine, šokeerimine, identifitseerimine või lihtsalt keha kaunistamine. Samuti on tätoveeringutel olnud oluline kultuuripärandiline taust. Loodusrahvail polnud tätoveerimine mitte üksnes keha kaunistamine, vaid ka rituaalne toiming ja hõimu, sotsiaalse kuuluvuse vms märkimise võte. 
Jagame teiega galeriid Eesti säravatest, kes oma ihu lasknud tätoveeringuga kaunistada. Värvika galerii sees on ka endine presidendiproua Evelin Ilves. Kuigi avalikult ei ole naine enda kehakaunistust näinud, on teada, et Evelini selga ilmestab üks vallatu tätoveering. 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles