Veerpalule avaldab Facebookis toetust üle 50 000 inimese

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu
Andrus Veerpalu Foto: Priit Simson

Vahetult peale Andrus Veerpalu teadet positiivsest A-proovist loodi suhtlusportaalis Facebook leht «Usume Andrus Veerpalu», millega on täna kella 16.35ks liitunud üle 50 000 inimese.

Eile õhtul liitus lehega ühes sekundis pea viis inimest. Samuti kogub leht hulgaliselt poolehoidjaid ka täna. Leheküljega liitunute seas on ka välismaalasi.

«Ma võin käsi piiblil vanduda, et ma pole dopingut kasutanud,» ütles Andrus Veerpalu eile «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus.

«Võitlen lõpuni,» lubas Veerpalu Õhtulehele antud intervjuus. Kui FISi dopinguvastase reegli rikkumise ärakuulamiskolleegium Veerpalu süütuks ei tunnista, lubas ta minna õigust nõudma Rahvusvahelisse Spordiarbitraaži kohtusse.

Viimased postitused lehel «Usume Andrus Veerpalu»:

Elan UK-s ja minu inglise tuttavad ütlesid, et siukest asja pole nad varem näinud.. Et see FB grupp siin on nagu revolutsioon :D Ütlesid, et nende arvamus eestlaste kohta (külmad, ükskõiksed) muutus täiesti. Eesti, olen teist kaugel, aga tunnen, nagu oleks kodumaal. Nii südantsoojendav ühtekuuluvustunne :)

Uskumatu, kuidas selline asi puudutab ja hinge läheb. Ei saa rahulikult midagi tehagi, mõtted keerlevad koguaeg ainult selle ümber, et Andrus on puhas ja see materdamine on asjata! Mina usun 100%-liselt ja keegi ei saa seda muuta!

See, mis siit lõpuks välja tuleb, ei tee olematuks fakti, et see mees on terve senise elu teinud uskumatult suurt ja visa tööd. See austus, mille ta seetõttu on eestlaste südames aastatega välja teeninud, seda ei võta talt mingi skandaal.

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu organismist tuvastati 14. veebruaril  WADA poolt lubatud normist kõrgem kasvuhormooni tase, mis sai B-proovi näol mitteametliku kinnituse 5. ja 6. aprillil Saksamaal Kölni laboris.

Veerpalu eitab keelatud ainete kasutamist ja esitab oma selgitused FISi vastavale kolleegiumile, teatas Eesti Suusaliit oma pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles