Tsahkna valmistab poliitsuppi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulud tähtedega» avasaade, pildil Margus Tsahkna
«Laulud tähtedega» avasaade, pildil Margus Tsahkna Foto: Maria Vahuri | Photo Factory

Sel nädalal jõuab «Õhtusöök viiele» talvehooaeg lõpule poliitikutest kodukokkade seltsis. Suurepärasteks toiduvalmistajateks osutuvad kõik sarjas osalejad, kuid erilist vaimustust tekitab Margus Tsahkna valmistatud hernesupp.

Toiduvalmistamise kunsti on Margus Tsahkna õppinud oma emalt ja vanaemalt ning Brežnevi–ajast mäletab ta, et miskit ei tohi raisku lasta, sest toit on püha. Traditsioonilistele roogadele püüab kaasaegne mees veidi ka kaasaegsemat lisa anda ning heleroheline hernesupp lummab kõik lauasolijaid.

Lisaks Tsahknale on sel nädalal sarjas veel kaks mehist kodukokka – Anto Liivat ja Eerik-Niiles Kross. Anto Liivati road on vahvad nii kõlavate pealkirjade kui iga suutäie juurde lisanduva loo poolest. Eerik-Niiles Kross aga üllatab osavusega siduda tänapäevased söögid juba ammu kasutatud retseptidega.

Daamidest toimetavad köögis Eesti toidu projekti ellukutsuja ja maaläheduse viljeleja Ester Tuiksoo ning Tatjana Muravjova, kes samuti eelistab tervislikku toitu ning armastab ajakirjadest põnevaid retsepte otsida.
 
Maitsva söögi kõrval on omaette väärtuseks söögilauavestlused, sest kõigil poliitkokkadel on iga teema kohta isiklik arvamus ja kindlad seisukohad.
 
«Õhtusöök viiele“ on eetris täna kell 19.00 TV3s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles