Pae tänava ülesanne tekitas Marilyn Kerros kahtlusi: mina ei suudaks minna majja ja öelda, et pomm plahvatas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Елена Канда
Елена Канда Foto: TV3

Staarsensitiiv Marilyn Kerro tunnistas, et tal tekkisid seekordse «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» esimese ülesande pärast kummalised tunded.

Esimeses ülesandes viidi võistlejad pimesi Pae tänava majja, kus toimusid 90ndate lõpus pommiplahvatused. Näiteks Antonina arvas kohe ära, et seal on kunagi toimunud plahvatused.

Kohtunik Marilyn Kerro kahtlustas aga, et selles ülesandes kasutasid selgeltnägijad pigem oma teadmisi kui sensitiivseid võimeid.

«Mulle tekitab see esimene ülesanne eriskummalisi tundeid. Sest kui minul on ülesanded, siis ma ei lähe majja ja ei suuda öelda, et pomm plahvatas. Võibolla ma olen siis nõrk, võimalik, et ma ei lihtsalt suuda. Kui mina lähen, suudan rääkida tundest, mis mul seal majas võib tekkida ja mida need inimesed võisid tunda. Mul on sarnaseid ülesandeid olnud. Aga nii täpselt öelda... no, siis ma peaks ütlema, et respekt!» ütles Kerro.

Kerro kahtlustas, et selgeltnägijatel oli selles ülesandes teist informatsiooni kui tunnetus.

«Tähtis on see, mida mitte keegi ei tea või ei suuda meenutada, mitte see, mis on laiale publikule juba teada ja tuntud,» rõhutas Kerro.

Seekordse saate võitis šamaan Anu ja lahkuma pidi Eveli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles