Kim Kardashian vihjas, et ta võib omale terve saare osta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kim Kardashiani edu on imeline! 35-aastane staar avaldas Snapchatis et tema mäng Kim Kardashian Hollywood on läbi aegade edukaim päris inimese põhjal loodud mäng.

Reality-staar jagas oma fännidega mitut videot kohtumisest Niccolo De Masiga, mobiilimängude firma Glu tegevjuhiga. Glu disainiski ülieduka Kim Kardashian Hollywoodi mängu.

«Ma olen Kim Kardasian Hollywoodi koosolekul ja me vaatame praegu üle kõiki lahedaid outfite,» ütles Kim vaadates samal ajal pilte oma animeeritud tegelaskujust kandmas erinevaid kostüüme.

Siis keeras ta aga kaamera De Masi poole, kes Kimi õnnitlema asus: «Palju õnne Kim, me oleme jõudnud rekordini, sinu mäng on kõigi aegade edukaim päris inimese põhjal tehtud mäng.»

«Aga kellest see mäng siis tehtud on,» päris Kim uhkelt.

«See maailmarekord on sinu ja ainult sinu, Kim,» vastas mees.

Samuti avaldas Kim et tänu mängu suurele edukusele oli tal võimalik soetada endale uus kodu ja loodab nüüd, et saab osta veel ühe.

«Meil oleks puhkuseks ka kohta vaja. Hawaii?» pakkus naine.

Järgmises klipis kinnitab De Massi et Kimi teenitud kasumiga on staaril võimalik osta endale terve saar.

«Ta ütles terve saar. Minu eesmärk oli lihtsalt veel üks kodu,» eputas Kim, kes mõtleb nüüd ehk tõesti saare ostmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles