Eksklusiivselt «Suvereporteris»: millega plaanib Vello Vaher Ameerika televaatajate südamed võita?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 «Suvereporteris» annab täna õhtul kell 20:00 eksklusiivse tele-intervjuu Vello Vaher, kes lööb laineid Ameerika suurimas talendisaates America’s Got Talent. Vahetuid emotsioone jagab ka abikaasale stuudios kaasa elanud Aita Vaher.

Möödunud öö on Vello Vaheri jaoks olnud parajalt pöörane – uudis Ameerika talendisaates järgmisesse vooru jõudmisest on toonud endaga kaasa tohutu tähelepanud ja nii veetis mees öötunnid aktiivselt sotsiaalmeedias suheldes. „Veel mai keskel ei teadnud ma, mis asjandus on hashtag. Nüüd täna öösel vaatasin kolmest seitsmeni saadet ja neli tundi järjest keset ööd olin sunnitud tviitima ja postitama ja suhtlema kaasvõistlejatega,“ kirjeldab Vaher melu, mis saatega kaasneb. Abikaasa Aita Vaher pole samuti emotsioonidega kitsi rääkides «Suvereporterile», kuidas stuudios abikaasa katseid vaadates tundis ta pidevalt end nagu kuumadel sütetel. 

Tänases «Suvereporteris» räägib uskumatute kondiväänamistega kõik pealtvaatajad ahhetama pannud Vello Vaher lähemalt, kuidas näeb välja sellise mastaabiga teleshow kulissidetagune. Suve suurimat telehitti jälgivad Ameerika kümned miljonid televaatajad ja võitja saab peaauhinnaks miljon dollarit. Omapärase aktsendi, huumori ja ülikeeruliste trikkidega Vellot on žürii seni kiitnud ja kandnud ta kahest eelvoorust üksmeelselt edasi. Siit edasi on Eesti akrobaadi saatus televaatajate kätes. Õhtuses «Suvereporteris» avaldab Vello Vaher muuhulgas, kuidas plaanib ta Ameerika televaatajate südamed võita!

«Suvereporter» on Kanal 2 ekraanil täna õhtul kell 20:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles