Pete Doherty peab seoses surmajuhtumiga politsei jutule minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: AFP / Scanpix

Pete Doherty peab tõenäoliselt politseisse vestlusele minema seoses eelmisel aastal ühel privaatpeol aset leidnud surmajuhtumiga.

2006.aasta detsembris kukkus 30-aastane Mark Blanco ühel peol, kus viibis ka Doherty, rõdult alla ning sai surma. Jonathan Jeannevol, kes oli koos Doherty ja tema turvamehega peole tulnud, tunnistas algselt, et põhjustas Blanco surma, kuna too häiris Dohertyt, kuid võttis hiljem oma ütluse tagasi, vahendab NME.

Kohtuistungil selgitati, et Doherty palus Jeannevolil Blanco korrale kutsuda, kuid kuna sellest polnud abi, olevat rokkari agent Paul Roundhill Blanco mütsi põlema süüdanud ning teda löönud ja seejärel peolt välja visanud. Järjekindel peolõhkuja Blanco naases aga üritusele ning järgmine kord, kui teda nähti, kukkus ta rõdult alla.

Turvakaamerate lindistustel on näha, kuidas Pete Doherty enne kiirabi saabumist sündmuskohalt minema sörgib. Politsei sõnul ei ole ta siiski kordagi olnud juhtumi uurimise ajal kahtlustatavate hulgas.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles