Coca-Cola Plaza näitab häid filme

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: promo

Jaanauri lõpus toimub Tallinna Coca-Cola Plazas neljandat korda “Hää Filmi Nädal”, mille käigus näidatakse valikut auhinnafilme ja moodsat kinoklassikat.

Kino turundusjuhi Triin Jürgensi teatel võib “Hää Filmi Nädala” kavast leida linateoseid, mis on juba võitnud kamaluga trofeesid ja mis ilmselt koguvad enda kontole nii mõnegi Oscari nominatsiooni. Nõnda jõuavad minifestivali raames vaatajani Darren Aronofsky “Must luik” ja Coeni vendade vestern “Tõeline visadus”. Pärast PÖFFil filmile osaks saanud menu naaseb vaatajate ette Danny Boyle’i meisterlik “127 tundi”.

Nädala avafilm on aga Colin Firthile parima meespeaosa Kuldgloobuse toonud ajalooline draama “Kuninga kõne”. Sellele järgneb kriitikuid ja ulmefänne positiivses mõttes üllatanud, pea olematu eelarve juures valminud “Koletised”. Mõlemad filmid jätkavad reedest kinolevis.

Nädala jooksul jõuab ekraanile veel mitu head filmi, muu hulgas James Cameroni kassahiti “Avatar” pikendatud versioon 3D-formaadis ja Robert Zemeckise 1985. aastal valminud linateose “Tagasi tulevikku” digitaliseeritud versioon.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles