Café Lyonis algas kogu suve kestev kontsertide sari, kus 10. juunil esines särtsakas Tanja

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Särtsakas laulja ja humoorikas meelelahutaja Tanja avas 10. juunil Viru Cafe Lyoni suvekontsertide sarja, mille raames astuvad suve jooksul Viru Cafe Lyoni terrassil üles veel  Karl-Erik Taukar, Lauri Liiv ja Olav Ehala, Ines koos bändiga, Uku Suviste, Traffic ja paljud teised armastatud muusikud.

Foto: Edmond Mäll

Tanja kontsert võlus kuulajaid oma siiruse ja avatusega, kõlasid parimad palad tema repertuaarist.

Foto: Edmond Mäll

Muusikalisele elamusele pakkus konkurentsi köök, kus hõrgutavaid prantsuse palu valmistas Cafe Lyoni peakokk Jürgen Lip.

Äsja valminud kevad-suvisest menüüst olid õhtu populaarseimad road nii suvesalat mustikate ja vinnutatud singiga kui ka Atlandi makrell ning põdrapraad.

Maiasmokkasid ahvatlesid kohapeal käsitööna valminud ekleerid, erinevad koogid ja tordid.

Foto: Edmond Mäll

Järgmised terrassikontserdid toimuvad: 8. juulil kell 20.00, kui andekas laulja ning muusikalitäht Lauri Liiv ja legendaarne helilooja Olav Ehala esinevad «Suveõhtu romansiga - laulud lavalt ja valgelt kangalt». Koos esitatakse laule Eesti ja maailma teatri-ning filmimuusika kullafondist.

14. juulil kell 20.00 astub Viru Cafe Lyoni terrassil lavale Karl-Erik Taukar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles