Pidu: Eesti Playboy saab aastaseks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy pidžaamapidu klubis Privé
Playboy pidžaamapidu klubis Privé Foto: Indrek Galetin
Seksikas Playboy saab oktoobris aastaseks.

Aasta tagasi jõudis lõpuks Eestisse kuulsaim ajakiri nimega Playboy. Nüüd vajutabki Playboy koos Club Privéga jälle peonuppu ning kutsub kõik ilusad, vahvad ning edukad peoloomad sel reedel, 3.oktoobril, oma esimesele suurele sünnipäevapeole!

Playboy kaubamärgi lõi Hugh Hefner 1953. aastal USAs, kui ilmus PLAYBOY ajakirja esimene number. Ajakirjas poseeris teiste hulgas ka tolle aja üks suuremaid staare Marilyn Monroe, kelle rollis astub nüüd sünnipäevapeo õhtujuhina üles särav Kelli Uustani.

Sügis on alanud ja maagiline Halloween pole enam kaugel... Kuigi Halloween on reeglipäraselt oktoobri lõpus, kehtestab Playboy oma reeglid ja peab Halloweeni pidu Playboy kalendri järgi. Temaatika lähtub märksõnast rollimängud...

Nagu alati, ootab Playboy oma eksklusiivsele peole ainult neid, kes oskavad hajutada piire fantaasia ja tegelikkuse vahel. Club Privést saab Playboy unistuste loss, kus fantaasiad ärkavad ellu ja kõik saavad pidutseda oma unistuste vääriliselt!

Playboy külalisi hullutavad vaid parimad esinejad, šampanja voolab ojadena ning peadpööritavad Playboy-jänkud vallutavad teie keha ja meele. Ürituse peaesinejaks on võrratu DJ Paulette, kes alles eelmisel aastal valiti Burn FG MTV tantsuauhindade jagamisel parimaks DJks ja seda nii Prantsuse kui ka rahvusvahelisel maastikul. 

Lisaks DJ Paulette'ile astub lavale temperamentne ning seksikas Tanja, kes on kõigile tuntud mitmetest populaarsetest muusikalidest, kuid seekord üllatab lauljatar teid hoopis klubimuusikaga, astudes teie ette koos kaunite taustatantsijatega. Plaate keerutab ka La Vida Loca elustiili esindav DJ Emerson!

Ühelt korralikult Playboy peolt ei puudu ka seekord strip-pokker. Nimelt on sul  võimalus riietada lahti imekaunis diiler. Kaotuse puhul oled andnud sõrme kuradile ning võid ennast avastada pesuväel ööklubis!

Privé lettidel hullutavad meie külalisi kuumad tantsutüdrukud, kes varustatud Beefeateri pudelitega. Alates kella ühest öösel ja igal täistunnil sealt edasi kostitavad tüdrukud teid tasuta joogiga! Ning nagu sellest kõigest veel vähe oleks, siiskohal on ka kõik Playboy playmate'id!

Igal Playboy üritusel oma oma kindel teema ja riietusjuhis, seega ole julge, seksikas, ilus ja väljakutsuv. Playboy-kaunitarid premeerivad parimaid riietujaid ja kui sa tahad tagada endale sissepääsu Playboy maailma, siis on riietusjuhisest kinnipidamine äärmiselt tark tegu!

Dresscode: keywords are masks & roleplay!

Vaata pildigaleriid ka Playboy eelmistset pidudest!  


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles