Eesti DJ top100s aastaid auväärset teist kohta hoidnud plaadikeerutaja soetas uhke masina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staaride meeskond kooseisus Ott Lepland, Andres Puusepp, Kaarel Kose, Anna Leytan, Heinar Õispuu ja Marek Lindmaa, tegid poksijatele väljakutse disc golfis
Staaride meeskond kooseisus Ott Lepland, Andres Puusepp, Kaarel Kose, Anna Leytan, Heinar Õispuu ja Marek Lindmaa, tegid poksijatele väljakutse disc golfis Foto: Xplosion Fight Series

Eesti DJ top100s aastaid auväärset teist kohta hoidnud Power Hit Radio hommikune ärataja Andres Puusepp soetas hiljuti endale uhke uue masina, millega Eestis kilomeetreid mõõdab.

Alles sügisel teatas mees sotsiaalmeedias, et ostis endale uue luksusmaasturi Audi Q7, ent mõne nädala eest oli sama auto ligi 19000 euroga müügis.

Nüüd on aga vana kaaslane müüdud ja uus olemas – nüüdsest kihutab diskomeister ringi seitsmenda seeria BMWga.

Hinnaklassilt jääb uus masin suht samasse kanti mis vana. Pole teada, kas Q7 neelas rohkem kütust, kui õhtu eest saadav tasu, et masin välja tuli vahetada.

Võrdluseks võib tuua Sky Plusi hommikuprogrammi saatejuhi ja alati Puusepalt esikoha napsanud Kristjan Hirmo, kes sõidab juba aastaid ringi märksa tagasihoidlikuma pilliga, milleks on kolm-neli aastat vana VolksWagen Passat.

Samas teeb Hirmo kolleeg Alari Kivisaar mõlemale mehele pika puuga ära, rallides ringi ligi kaks korda kallima BMW maasturiga X6. Aga pole ka ime – Kivisaar on multitalent nii raadio- kui teleeetris, mis tähendab ka kordades suuremat sissetulekut.

Mis autoga sõidate teie?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles