Hannahi kontsert 10. detsembril Jõhvi Mihkli kirikus jääb ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: Repro

 

Kahjuks oleme sunnitud teatama, et ka kõige parema tahtmise juures me oma kontserdiga täna Jõhvi lihtsalt ei pääse (Padaorg kinni, teeolud mujalgi ettearvamatud).

 

Hannah: «Tänaseks toimunud kaheksa kontserti on olnud võrratud, tänan publiku sooja vastuvõtu eest. Eilne kojusõit Rakvere Kolmainu kirikust oli ohtik, enneolematu ja raske ning kuna ilmajaam ja päästeamet hoiatab väga raskete teeolude eest, mida isiklikult täna öösel läbi elasin, sõites Rakverest Tallinnasse 4,5 tundi ­ pean kahetsusega teatama, et kogu oma meeskonna turvalisuse ning teiste liiklejate huvides ei saa seda teekonda Jõhvi kontserdiks praegu ette võtta. Kontsert on edasi lükatud ning ootan teid kaunile kirikuõhtule kohe, kui torm vaibub.»

Kindlasti proovime veel sel aastal leida Jõhvi kontserdiks uue kuupäeva, aga täna ei tea seda veel öelda. Piletilevi ja Piletimaailm ostavad kõik 10- detsembri Hannah'i kontserdi piletid tagasi.

Kindlasti lisame päeva jooksul uusi teateid Facebooki profiilil Hannah-Ballaadid3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles