Justin «Sotsiaalvõrgustik» Timberlake ihkab Oscari nominatsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: SCANPIX

Näitlejale lähedase allika sõnul ei jäta Justin «ühtegi kivi ümber keeramata», et saada nominatsioon filmiauhinna Oscar kategoorias «parim kõrvalosatäitja».

Timberlake (29) olevat selle kohta, kuidas Filmiakadeemia liikmete silmis hea välja näha, küsinud nõu mitmekordsetelt Oscari-võitjatelt nagu Tom Hanks ja Kevin Spacey.

The New York Posti teatel arvatakse, et Timberlake`ile üheks kõvemaks konkurendiks mainitud kategoorias nii nominatsiooni kui ka võimaliku võidu mõttes on Andrew Garfield sealtsamast Facebooki-filmist.

Samuti Geoffrey Rush (mängis hääleterapeuti filmis «The King`s Speech») ja Christian Bale (treenis filmis «The Fighter» poksijat, keda mängis Mark Wahlberg – film esilinastub 17. detsembril).

Timberlake´i esindajad keelduvad kõlakaid kommenteerimast, kuid muid nominatsiooni-iha kinnitavaid allikaid jagub.

Nominentide ehk teisisõnu kandidaatide väljahõikumist on oodata umbes nii jaanuari viimasel või veebruari esimesel nädalal.

Järgmine ports kuldmehikesi jagatakse välja USAs 27. veebruaril ning õhtujuhtideks on kinnitatud Anne Hathaway ja James Franco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles