Eva Mendesile meeldib sõpradele välja teha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Mendes
Eva Mendes Foto: SCANPIX
Näitlejanna Eva Mendes maksab sõpradega väljas käies alati kogu arve.

Mendesi sõnul meeldib talle oma sõpradele välja teha, eriti kui ta saab neile uusi kogemusi pakkuda, kirjutab Femalefirst.

«Mu lemmikviis õhtu veetmiseks on sõbrannadega välja minemine,» rääkis Mendes. «Mulle meeldib väga välja õhtust sööma minna ja teha sõpradega asju, mida me muidu ette ei võtaks, näiteks külastada kohti, kus nad kunagi käinud pole või süüa mingit uut toitu.»

«Ja mulle meeldib väga neile välja teha,» lisas Mendes. «Mulle meeldib inimestele välja teha! Avastasin selle alles hiljuti.»

34-aastane näitlejanna rääkis ka sellest, et vaatab vaid intelligentseid mehi, kuna tunneb, et tal endal jääb arukusest puudu.

«Arukus on minu jaoks kõige olulisem asi, kuna tunnen, et mul endal jääb sellest puudu,» tunnistas Mendes. «Tahan, et mehel, kellega koos olen, seda jätkuks. Mulle meeldib palju lugenud mees, see erutab mind. Ilmselt sellepärast, et ma ise pole nii palju lugenud, kui tahaksin.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles