Moegalerii: Oksana Tanditi kollektsioon

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit ja Kristina Viirpalu moeshow - Tallinn Fashion Week 2010
Oksana Tandit ja Kristina Viirpalu moeshow - Tallinn Fashion Week 2010 Foto: Jelena Rudi

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles reede õhtul oma kollektsiooni moedisainer Oksana Tandit.

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Oksana Tandit esitles Fashion Week'il kollektsiooni, millele mõni aeg tagasi kaupluse Süda avamisel sai pilk juba peale heidetud. Oksana tugevuseks on oskus töötada ülikallite kangastega ning neid endale ka mingi imenipiga võimaldada. Luksuslikud sametid, elegantne pits ning voogav siidsatiin mõjusid laval suurepäraselt.

Oksana puna-valge-must kollektsioon võlus hästi-istuvate lõikelahenduste, äärmise detailitäpsuse ja viimistlustasemega. Arusaamatuks jäid vaid mõned komplektid, mis ilmselgelt vaid meeleolu pärast kollektsiooni liidetud. Oksana tahaks kindlasti lükata oma loomingu samale lavale Armani või Ferré'ga ja kui ta samas vaimus jätkab, siis võib see isegi õnnestuda.
 

Ajakirja „Hooaeg“ peatoimetaja Lenno Vaitovski:

Oksana puhul ootab publik teatraalsust, koreograafilisi vallatusi ja muud ootamatust. Seda kõike ka pakuti: kollektsioonis leidus eelreklaamis lubatud šabookraesid, luksuslikke kangaid, sametit, läikeid, mantleid ja kleite, läbipaistvuse ja -paistmatuse tundlikke läbimänge, argisemaid ja pidulikumaid kostüüme; koreograafias nukulikke tõmblusi. Kollektsiooni üldmuljet võiks kõige paremini kokku võtta pealkirjaga "Elu mängutoosis".
 

Kiika moegaleriid! Kuidas Sulle meeldib Tanditi kollektsioon?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles